Zakelijke info Banken & LeningenHandel, Economie & RegeringAdviseurs & Funds
IndustrieVerzekeringBanenWetten, Advocaten & NotarisMedia
 
First Caribbean Bank
www.firstcaribbeanbank.an
Beschrijving
FirstCaribbean International Bank Curaçao is onderdeel van de FirstCaribbean Group in Barbados, een wereldklasse financieel dienstverlenend bedrijf dat gevormd is in 2002 door de fusering van CIBC West Indies Holdings en Barclays Bank PLC Caribbean Operations. In 22 December 2006 werd CIBC de grootste aandeelhouder in FirstCaribbean, en heeft momenteel 91,5% van de aandelen van First Caribbean International Bank Limited. Firstaribbean is sterk aanweizg in de regio, en verricht volledig dienstverlenende financiele operaties in 27 eilanden en 16 Caribische landen.
 
MCB Bank
www.mcb-bank.com
Beschrijving
Maduro’s Bank was de eerste opgerichte commerciele bank in de Nederlandse Antillen en openede haar deuren op 2 januarie 1917 in Willemstad, de hoofdstad van Curaçao. De totstandbrenging van de Shell Olie Rafinaderij langs de kust van het eiland, en de grote natuurlijke havens gecombineerd met het Panama Kanaal, maakt Willemstad een drukke haven op de wereld vaar routes. De resulterende bedrijfsuitbreidingen maakte de bestaande bank methods mogelijk, toen der tijd werden financiele transacties verricht door handelaars en uitwisselngshuizen.
 
Giro Bank
www.girobank.an
Beschrijving
Girobank N.V. is een dynamische en snelgroeiende bank met een veel ervaring in het doen van zaken in de Nederlandse Antillen. Werkend met strategische gevestigde branches, zodat alle diensten voor de klant beschikbaar zijn.
De geschiedenis van Girobank N.V, gaat terug tot 1965, toen het werd opgericht onder de naam Girodienst. In 1996 veranderde het in een volledige dienstverlenende bank met de huidige naam Girobank N.V.

Banco di CaribeCentral Bank ORCO Bank NedShipBankBIVMeespierson / FortisCentrale Hypotheek BankDVB Bank SFT Bank RBTT