Kunst & CultuurMusea, Lokale Artiesten, TentoonstellingenLokale Musikanten &
Bands
 
Nena Sanchez
www.nenasanchez.com
Beschrijving
Prachtige tropische bloemen, plattelandshuisjes, cactussen, banana- en palmbomen dienen allen als levende modellen voor haar schilderijen.
De schoonheid en licht dat ze elke dag ziet is haar bron van inspiratie geworden. Haar liefde voor de heldere kleuren, die in haar werk naar voren komen, vormen de basis van haar persoonlijke en zeer unieke stijl, wat tevens haar kenmerk is geworden.
 
Brouwn Sculptress
www.brouwn.com
Beschrijving
Het menselijk lichaam is het hoofdthema van haar werk. De binnenste gevoelens van de mens komen tot uiting in de bewegingen en houding. Dit is wat ze uitdrukt in haar werk.
 
Bloemhof
www.bloemhof.an
Beschrijving
Bloemhof is een van de kleinere plantages op het eiland. Door de eeuwen heen is het meerdere keren verkocht en gekocht. Maar ondertussen is het al voor bijna 100 jaar in de handen van een Curaçaose familie. Bloemhof fungeert nu als een centrum voor kunst, kreativiteit en geschiedenis, waarbij zij zich richt op activiteiten waarbij persoonlijke en creatieve ontwikkeling van de individu van alle leeftijden centraal staat.
Curaçao Monuments Arte SwaToneelgroep Theatrum TattooWorldJean GirigoryNelson CarrilhoYubi KirindongoKas di Alma BlouArte Famia ProductionsKura Hulanda MuseumMonumentenzorgFundashon Pro MonumentoHerman van BergenGlobal Art TrammRoald Schotborgh