Activiteiten & EvenementenDag Trips & SightseeingSport & RecreatieDuiken
 
Curaçao Active
www.curacao-actief.com
Beschrijving
Het was onmiddellijk duidelijk dat de vele diverse activiteiten die je kan doen op Curacao, op een manier behandeld moesten worden om ongunstige effecten op het eiland te minimaliseren. Tezelfdertijd was het essentieel dat de deelnemers een plezierige en unieke ervaring zouden hebben. Dit leidde tot curacao-Actief, partner met lokale ondernemers die begrijpen en echt de kerngrondbeginselen van eco-toerisme taxeren.
 
Curaçao Sea Aquarium
www.curacao-sea-aquarium.com
Beschrijving
Dit mooie complexe aquarium is wegens zijn open-water-systeem één van de meest unieke in de wereld. Dit betekent dat het verse zeewater onophoudelijk gepompt wordt in de aquariums. Het park biedt een unieke combinatie van observatie, informatie, onderwijs en interactie aan.
Gedurende de dag heeft het park diverse voedings shows, waarbij de bezoekers de dieren kunnen aanraken en over ze kunnen leren.
Naast het voeden heeft het park ook opleidingsdemonstraties met zee leeuwen en dolfijnen van de Curaçao Dolphin Academy.
 
Sailingship Insulinde
www.insulinde.com
Beschrijving
Allerlei soorten bootreizen. Afternoon into sunset snorkel, Scenic tour, Zwem & Zeil safari, "Castaway island" Klein Curaçao, Persoonlijk gemaakte trips & cruises voor prive groupen, alles is mogelijk….. Dagelijkse prive feesten (max. 75 personen), bruidloften en nog veel meer.
 
Tourism Curaçao
www.tourism-curacao.com
Beschrijving
Als je alles wil weten over activiteiten, dagtrips, sight seeing, evenementen of Curaçao, dan heeft u de juiste website gevonden. Vol met nuttige informatie en tips voor een goed verblijf op het prachtige eiland Curaçao
Ostrichfarm
Dolphin Academy Dutch Dream
Let's fish
Mermaid Boat Trip
Mi Dushi Party Boat
Miss Ann Boat Trips
Sailingship Bounty

Curaçao Liqueur

Vakantie Curaçao
Aloe Vera Plantation

Experience Curaçao
Windsurfing Curaçao

Cat Sailing Curaçao
Wannabike